Kundecase

Energiselskab fremtidssikrer den gode kundeoplevelse over telefonen

En god kundeoplevelse starter med et godt og hurtigt svar. Det er filosofien hos Thy-Mors Energi. Men det er lettere sagt end gjort, når teknologien ikke længere kan følge med, og halvdelen af medarbejderne konstant er på farten. TDC Erhverv har været med til at tilføre ny energi og nye løsninger til virksomhedens business support-center.

Læs mere og se videoen

Artikel

Energinet understøtter fremtidens arbejdsplads med opgraderede bredbåndsforbindelser til alle medarbejdere

Da Energinet gik i udbud med etableringen af nye bredbåndsforbindelser til organisationens ca. 1.600 hjemmearbejdspladser, ledte de efter en løsning, der kunne indfri potentialet i at arbejde mere fleksibelt. TDC Erhverv vandt udbuddet og skal i de næste fire år være med til at understøtte Energinets grønne digitaliseringsrejse.

Læs mere

Artikel

Indbygget møderumsteknologi tager Microsoft Teams til næste niveau

I mange virksomheder blev Microsoft Teams kastet ud som digital redningskrans, da samfundet lukkede ned, og medarbejderne blev sendt hjem. Med flere og flere tilbage på kontorerne skal Teams-platformen nu integreres som en permanent løsning til afholdelse af alle slags videomøder i alle slags arbejdskontekster.

Læs mere

 
Kundecase

Sådan satte Bone's samarbejde på menuen

Med TDC Erhverv One+ løfter Bone's deres telefoniløsning til også at blive et samarbejdsværktøj, der matcher kædens måde at arbejde på. Nu kan ledelse og ansatte lynhurtigt tilpasse kapaciteten til det hastigt skiftende pres på de 26 restauranter. Til gavn for både arbejdsglæde og gæster.

Læs mere og se videoen

Kundecase

Stabil og hurtig fiber er fundamentet for en god forretning

Spejder Sport er ikke længere forbeholdt spejdere. I dag er Spejder Sport en udstyrsbutik for alle eventyrlystne og friluftsglade danskere, og kæden har forretninger i hele landet.

Læs mere

Kundecase

Sådan tester Falck droner, der kan redde liv

Kan man sende livsvigtig medicin, blodprøver og måske endda paramedicinere med droner over lange afstande og uden om bilkøer? Innovation er en del af Falcks DNA, og sammen med TDC Erhverv er Falck derfor i gang med at gøre visionen om livreddende assistance i luften til virkelighed ved hjælp af den nyeste teknologi.

Læs mere

Artikel

3 gode grunde til at fiber er fremtiden for SMV’er

Danmark er i den absolutte verdensklasse, når det gælder udrulningen af fibernet. Selv for SMV’er, små og mellemstore virksomheder, giver det i dag mening at koble sig på fiber, og det er der mindst 3 gode grunde til.

Læs mere

Artikel

Akut sårbarhed truer virksomheder verden over

TDC Erhverv og NetDesigns sikkerheds- og IT-eksperter arbejder i højeste beredskab for at beskytte egne og kunders systemer, services og data mod den kritiske sårbarhed Apache Log4j, som netop nu truer virksomheder verden over.

Læs mere

Artikel

7 tommelfingerregler: Shop sikkert online

Black Friday og andre store udsalgsdage rammer landet om lidt, og lokker med mange slagtilbud. Her er 7 gode huskeregler, når det kribler i fingrene efter at lægge de billige varer i kurven.

Læs mere

Artikel

5 trin til en it-beredskabsplan

Har I styr på roller og ansvar, hvis jeres kritiske forretningssystemer går ned? Når et cyberangreb buldrer afsted, er en it-beredskabsplan ofte det eneste, der kan forhindre et totalt kollaps af forretningen

Læs mere

Artikel

Beskyt din webshop og dine kunder på Singles Day, Black Friday og Cyber Monday

Cyberkriminelle udnytter kundernes store købevillighed i forbindelse med de kommende udsalgsdage. Her er syv tips til webshopejere, der gerne vil minimere risikoen for at blive ramt og beskytte kundernes data.

Læs mere

Artikel

Hold dig opdateret på cybersikkerhedstrends - for sikkerhedens skyld

Har I en plan for, hvordan I holder jer opdateret på de nyeste cypersikkerhedstrends? Et godt overblik over trusselsbilledet kan nemlig ruste din virksomhed mod cybersikkerhedsangreb.

Læs mere

Artikel

Den hybride arbejdsplads kan ikke fungere uden en samarbejdsplatform

Simplicitet og ensretning er nøgleord, når man skal vælge samarbejdsplatform. For jo mere enkelt samarbejdet glider, og jo mere strømlinet medarbejderne kommunikerer, des mere forretningsværdi kan man hente ud af de digitale værktøjer.

Læs mere

Artikel

Interview med Microsoft Danmark: Den hybride arbejdsplads er et paradoks

Microsoft Teams var én af hovedårsagerne til, at mange virksomheder kunne fastholde produktiviteten, da Danmark pludselig lukkede ned, og alle var tvunget til at arbejde hjemmefra. Nu skal virksomhederne igen omstille sig. Denne gang til en ny hybrid virkelighed, hvor nogle arbejder på kontoret, andre hjemmefra og resten på farten i et evigt foranderligt flow. Hvordan designer man lige den type arbejdsplads?

Læs mere

Artikel

Den hybride arbejdsplads: Hvad betyder den for it-sikkerheden?

Det flydende forhold til kontorarbejde og hjemmearbejde på den hybride arbejdsplads ligner umiddelbart en it-sikkerhedshovedpine. Hvordan minimerer man risikoen for sikkerhedshændelser uden at spænde ben for effektiviteten og fleksibiliteten?

Læs mere

Artikel

Hallo… kan I hører mig? - Godt samarbejde kræver en god forbindelse.

Samarbejdsværktøjer, platforme og systemer er kun halvdelen af opskriften på effektivt hybridt samarbejde. Netværket – både det mobile og kablede - der binder virksomheden sammen på tværs af geografi, afdelinger og medarbejdere, er nemlig fundamentet for, at det overhovedet kan lade sig gøre.

Læs mere

Artikel

Den hybride arbejdsplads slipper kreativiteten løs

Med indførslen af den hybride arbejdsplads får virksomheder flere muligheder for at tilpasse udførslen af arbejdsopgaver til den enkelte medarbejders behov og ønsker. Den form for fleksibilitet styrker virksomheders evne til at tiltrække og fastholde nøglemedarbejdere.

Læs mere

Kundecase

Mil-tek er på evig jagt efter nye digitaliseringsgevinster

Hvis nogen måtte have en fordom om, at mindre virksomheder i det vestlige Jylland halter bagefter den digitale udvikling, kan de godt pakke den fordom sammen. For Mil-tek – som leverer affaldspressere, ballepressere og komprimatorer til hele verden.

Læs mere

Artikel

Er din hjemmearbejdsplads gearet til fremtiden?

Det er ikke ligegyldigt, hvad der gemmer sig under motorhjelmen på din hjemmearbejdsplads. Internethastigheder, kommunikationsværktøjer og sikkerhed har stor betydning for både effektiviteten og arbejdsglæden på hjemmekontoret.

Læs mere

Artikel

Forhøjet it-sikkerhedstrussel mod Danmark

De seneste uger har vist, hvor galt det kan gå, når cyberangreb lægger virksomheder ned. Angrebene har skabt kaos og resulteret i massevis af mistede ordrer og tabt omsætning.

Læs mere

Artikel

Har du husket det vigtigste i feriekufferten?

Sommerferien banker på, grænserne er ved at blive åbnet igen, og det kribler i de fleste efter at komme af sted. Hvad er det vigtigste, I skal huske at pakke til ferien? Vi har nogle bud på det, der gør feriedagene endnu sjovere.

Læs mere

Kundecase

Port of Aalborg bruger TDC Erhverv Teams

Hvad der begyndte som en ren teknologisk beslutning om at skifte fra én kommunikationsplatform til en anden, viste sig at være et forretningsmæssigt eksempel på rettidig omhu.

Læs mere

Kundecase

Valcon samler alle kommunikationskanaler i TDC Erhverv Teams

Valcon er et internationalt konsulenthus, der driver management-projekter flere steder i verden. De lever blandt andet af at levere kompetent kunderådgivning og skabe effektive samarbejdsforhold for medarbejderne. Derfor er deres valg af digitale værktøjer også et strategisk og forretningskritisk valg.

Læs mere

Artikel

Har du husket det vigtigste i feriekufferten?

Sommerferien banker på, grænserne er ved at blive åbnet igen, og det kribler i de fleste efter at komme af sted. Hvad er det vigtigste, I skal huske at pakke til ferien? Vi har nogle bud på det, der gør feriedagene endnu sjovere.

Læs mere

Artikel

Fremtidens hybride arbejdsplads

Den globale sundhedskrise har tvunget virksomheder verden over til at arbejde på nye måder. Én af de positive læringer i Danmark er, at hjemmearbejde fungerer godt mange steder. Faktisk så godt, at flere virksomheder allerede er i gang med at redesigne deres fysiske og virtuelle arbejdspladser.

Læs mere

Kundecase

Sommerhusgæster får bedre service med TDC Erhverv Teams

Sol og Strand udlejer og servicerer sommerhuse og ferielejligheder overalt i Danmark. I højsæsonen beskæftiger Sol og Strand 1.200 medarbejdere ud fra 22 lokalkontorer. Deres kerneforretning består i at have en effektiv organisation, der kan levere tårnhøj kundeservice.

Læs mere

Artikel

Kan dine medarbejdere spotte et hackerangreb?

Størstedelen af alle hackerangreb og informationssikkerhedsbrud involverer menneskelige fejl. Derfor kan I med træning og test af medarbejdernes reaktion på et cyberangreb højne hele virksomhedens it-sikkerhedsniveau.

Læs mere